WIJ ZIJN EEN AMBACHTELIJKE MEUBELMAKERIJ MET EEN UNIEKE FILOSOFIE:

ONZE MEUBELS MOETEN MINIMAAL NET ZOLANG MEEGAAN ALS DAT DE BOOM NODIG HEEFT GEHAD OM DEZE HOEVEELHEID HOUT TE PRODUCEREN, BIJVOORBEELD EEN EIKENHOUTEN TAFEL MINIMAAL 100 JAAR!

ONTWERP

Naast het restaureren van antieke en hedendaagse meubels kunt u bij ons ook terecht voor het vervaardigen van uw eigen ontwerpen. Wij staan u bij in het gehele proces en begeleiden u van het idee naar een uniek pronkstuk.

Wij verzorgen ook complete winkelinrichtingen en keukens

RESTAURATIE

Restauratie van (antieke) meubelen is een specialisme dat wij bij G C Vis van Heemst volledig onder de knie hebben. Van een compleet ontzet cabinet tot het hang- en sluitwerk, bij ons bent u op het goede adres.

ONZE KERNWOORDEN ZIJN

DUURZAAMHEID, KWALITEIT EN EEN DOORDACHT ONTWERP DAT AANSLUIT BIJ HET GEBRUIKSDOEL

BOUWEN

Esthetiek volgt gebruiksgemak. Wij streven niet alleen naar de juiste uitstraling maar wij ambiëren ook kwaliteit. Het is immers zaak dat u zo lang mogelijk profijt heeft van uw investering.

Ons bedrijf bestaat sinds 1972. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van reparatie, onderhoud en ontwerp van unieke meubels.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.